Home » Portfolio » Camping 't Plathuis

Camping 't Plathuis

Camping 't Plathuis is gelegen in het prachtige Groningse gebied "Westerwolde", op vijfhonderd meter afstand vanaf de historische vesting in Bourtange. Jaarlijks wordt deze camping bezocht door vele kampeerders.


Website Camping 't PlathuisWebsite
De website www.plathuis.nl heeft Profinno ontwikkeld inclusief het profCMS. Middels het profCMS kunnen de medewerkers van Camping 't Plathuis eenvoudig de website bijwerken. Het profCMS is op maat aangepast zodat de website in meerdere talen beschikbaar is. Tevens ontwikkelde Profinno een reserveer mogelijkheid op de website. Klanten kunnen zo, middels het reserveerformulier, een reservering plaatsen.Computer netwerk
Profinno heeft naast de website ook de netwerkomgeving van Camping 't Plathuis in haar beheer. De medewerkers van de camping werken met een virtuele netwerkomgeving wat mogelijk maakt dat zij op elke computerplek wat verbonden is met het internet verder kunnen werken. Naast onderhoud en ondersteuning maakt Camping 't Plathuis ook gebruik van de monitoring service. Zo houden we continu het netwerk in de gaten en kunnen we op voorhand ingrijpen wanneer dat nodig is.


Wifi Camping 't PlathuisDraadloos netwerk
Steeds meer campings bieden de kampeerders een draadloos netwerk aan, zo ook Camping 't Plathuis. Even snel het nieuws lezen of dat ene mailtje de deur uit doen, dat kan vanaf elke kampeerplek op de camping. Profinno heeft dit draadloos netwerk voor de camping gerealiseerd en biedt hier uiteraard ook ondersteuning voor.

Klanten Login

Gebruikersnaam
Wachtwoord