Home » Producten

Onze producten


ProfCMS

Niets is vervelender dan een website die niet "up-to-date" is. Vaak is het uitbesteden van een website erg duur, en heeft u zelf niet de kennis in huis om een goede website te realiseren.  Profinno biedt u daarvoor een oplossing: het profCMS. De afkorting "CMS" staat voor "Content Management System". Met het profCMS kunt u uw website via uw internet browser, waar u maar wilt zelf aanpassen. U heeft geen kennis van ingewikkelde programmeertalen nodig, waardoor het up-to-date houden van uw website een fluitje van een cent is. Een eerste kennismaking met het profCMS krijgt u in de vorm van een cursus. Daarnaast kunt u uiteraard altijd bij ons terecht voor ondersteuning.

 

ProfShop

Wilt u een webshop beginnen of bent u op zoek naar een webshop die u meer mogelijkheden geeft? Profinno kan een complete webshop, de profShop leveren. Uw klanten kunnen betalen met diverse betalingsmogelijkheden, zoals Ideal. De Track&Trace functie informeert uw klanten over de status van hun pakket. U communiceert via het beheerderspaneel met uw klanten, en print eenvoudig een factuur of pakbon uit. Simpeler kan het niet! Ook bij de oplevering van de webshop krijgt u een cursus.

 

FarmCam

De afgelopen tijd hebben we ons hard ingezet om ons nieuwe product FarmCam te ontwikkelen. Het stelt boeren in staat om hun vee in de gaten te houden. Met FarmCam is het mogelijk om camerabeelden via de telefoon te bekijken. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om thuis, op het land of waar u ook maar bent zicht te krijgen op uw afkalfstal, melkrobot of andere belangrijke plaatsen in uw bedrijf.

Benieuwd naar FarmCam? Bezoek de website van FarmCam.

Klanten Login

Gebruikersnaam
Wachtwoord