Home » Portfolio » VVV Westerwolde

VVV Westerwolde

26 juli 2008 werd er groen licht gegeven voor het oprichten van een VVV kantoor in het Groningse gebied "Westerwolde". Iedereen die op zoek is naar toeristische en of regionale informatie kan terecht in één van de 15 kantoren en op het internet.

Website VVV WesterwoldeWebsite
Voor de tweede keer ontwikkelde Profinno een website voor VVV Westerwolde.nl. De eerste website die we ontwikkelden werd steeds minder geschikt naarmate de groei die VVV Westerwolde doormaakte. Daarom besloot VVV Westerwolde eind 2009 een nieuwe website te laten maken.


We waren blij te horen dat het VVV weer met ons om tafel wilde voor een nieuwe website. Samen met een speciaal gevormde comissie zijn er plannen uitgedacht. Na verschillende schetsen te hebben opgeleverd werd besloten de website te gaan realiseren. Na veel werk is de website 14 april 2010 gelanceerd.


De bezoeker van vvvwesterwolde.nl kan veel informatie vinden op de website op verschillende manieren. Het navigeren is hiervoor velen malen makkelijker gemaakt. Ook is de toevoeging van een Google Maps die uit te vouwen is over de website een aangename verbetering geworden. Het magazine van VVV Westerwolde is nu ook digitaal in een plezierige leesvorm te raadplegen. Al deze nieuwe onderdelen zijn geintegreerd in een nieuw aantrekkelijk design. Er is genoeg reden om op deze website eens een kijkje te nemen.  

Bekijk de website

Klanten Login

Gebruikersnaam
Wachtwoord